LP pregateste lansarea unui nou album – „Lost On You”

Dupa succesul urias al hitului „Lost On You”, LP (Laura Pergolizzi) urmeaza sa lanseze albumul „Lost On You”, pe 9 decembrie si in Romania, alaturi de Cat Music.
lp
Anul acesta, LP a lansat EP-ul „Death Valley”, 5 piese care au facut inconjurul Europei. Dupa ce a ajuns pe prima pozitie in Grecia, timp de 22 de saptamani, hitul „Lost On You” a ocupat prima pozitie in topul iTunes din 17 teritorii si s-a pozitionat pe locul 4 in topul Shazam la nivel mondial. In Romania, „Lost On You” a ocupat prima pozitie in topul Shazam, iar in topul radio si TV se afla de 21 saptamani pe primele locuri.

Produs de catre Mike Del Rio, alaturi de PJ Bianco (3 piese), albumul include pe langa piesele de pe EP, inca 5 track-uri, la care LP a compus alaturi de Nate Company.
Pe langa hitul „Lost On You”, ce da si numele albumului, pe materialul discografic mai gasim piese ca „Death Valley”, „Other People”, „No Witness”, „Tightrope”, „Up Against Me” sau „Strange”.
loading...
LP a colaborat pe partea de compozitie cu Rihanna, Christina Aguilera, Rita Ora, the Backstreet Boys. Ca artist-interpret, LP a fost laudata de catre presa internationala pentru timbrul memorabil si interpretarile senzationale, de la The Wall Street Journal, pana la Voque. Mai mult, LP a performat live in emisiuni TV ca Letterman, Kimmel, Craig Ferguson etc. In ceea ce priveste festivalurile de muzica, LP a fost prezenta pe scene din Austin City Limits, Hard Rock Calling, Lollapalooza etc.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro