Lucian Mitrea, primele declaratii dupa ce a devenit tatic de baiat! Gestul suprem de iubire facut pentru sotia lui

Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica, se poate considera un barbat cu adevarat norocos. Are o fetita superba, o sotie iubitoare, iar acum a devenit tatic de baiat, fapt pentru care a apelat la un gest cu totul si cu totul romantic.
andreea banica aaaaaaa
In urma cu putin timp, acesta a ajus la spitalul in care este internata Andreea si i-a adus un buchet urias de trandafiri.

„Am fost sa-i iau niste flori. Merg acum ca mi-a zis ca I l-au adus si il alapteaza. Era cu gura cascata, chiar la cinci minute. Mi s-a permis sa stau langa blocul operator, puteam sa ma uit, am avut trei incercari, dar nu am putut. Am stat in schimb foarte aproape. L-am auzit cand l-a scos. Are 2,9 kiograme, are vreo 48 de centimetri si e in regula. Am venit la 4 dimineata, asa ca m-a luat total nepregatit. Mi-a aratat ca il alapta si tragea foarte bine. Era programata maine dimineata sa nasca. L-am sunat pe tata, a venit imediat si a ramas cu Sofia. Pe drum am sunat-o pe o prietena buna de-a Andreei, care a vorbit cu domnul doctor. Cumva la 5:30 era toata echipa aici. Exact asa a fost si la Sofia. E foarte fericita, Sofia voia sa fie cu mami cand naste, urmeaza sa vina dupa ora doua.”, a declarat sotul artistei in cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Banica a nascut noaptea trecuta un baietel perfect sanatos. Ea si Lucian sunt impreuna de mai bine de 20 de ani si mai au impreuna o fetita in varsta de sapte ani.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro