Oana Zavoranu, ”cadou” penal pentru Pepe!

Au trecut cinci ani de la divortul cu scandal si fiecare si-a refacut viata, insa nu pot dat uitarii trecutul. Oana Zavoranu l-a dat din nou in judecata de Pepe, cei doi fosti soti urmand sa se intalneasca in fata judecatorilor chiar dupa seara de Mos Niculaie.
oana zavoranu
Oana Zavoranu i-a facut planurile lui Pepe de Mos Niculaie! Bruneta i-a pregatit fostului sot un ”cadou” penal. Bruneta a depus, vineri, o plangere penala, la Judecatoria Buftea, impotriva fostului ei sot si urmeaza sa se vada cu acesta in fata judecatorilor in 7 decembrie 2016.

Obiectul plangerii intentate de vedeta impotriva artistului este: ”plangere solutii de neurmarire/netrimitere judecata (art.340 NCPP)”.

Initial, Zavo a depus plangerea penala la Judecatoria Bucuresti care a transmis-o catre Judecatoria Buftea, hotarand: ”In temeiul art. 47 alin. 3 C.pr.pen. admite exceptia necompetentei teritoriale invocata din oficiu de catre instanta. In baza art. 47 alin. 3 C.pr.pen. rap. la art. 340 alin. 1 C.pr.pen. si art. 41 alin. 1 lit. a) Cod proc. penala declina competenta de solutionare a cauzei catre Judecatoria Buftea – judecatorul de camera preliminara. In temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Fara cale de atac, conform art. 50 alin. 4 C.pr.pen. Pronuntata in camera de consiliu, astazi, 28.09.2016”.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro