ADELA POPESCU a emotionat pe toata lumea cand a facut anuntul!

Anul 2016 a fost unul plin de impliniri pe plan profesional, dar si personal, pentru Adela Popescu. Dupa ce si-a gasit fericirea alaturi de Radu Valcan si si-au unit destinele, a venit firesc momentul pentru urmatoarea etapa: aceea de a deveni mamica!
adela popescu
Adela Popescu si Radu Valcan sunt in al noualea cer de cand pe lume a venit fiul lor, Alexandru. Cei doi actori au ales sa-l tina ascuns pe micut, insa asteptarea a luat sfarsit, iar acum nu doar ca au inceput sa posteze imagini cu acesta, dar isi mai tin si fanii la curent cu noutatile din viata fiului lor.

In urma cu putin timp, Adela Popescu a dezvaluit pe blogul personal ca Alexandru a rostit primul lui cuvant. „Pana acum baiatul s-a inteles cu noi cu cate un ghe, ghi, uuuuu, oooo, bla, eh, si asa mai departe. Insa pe ascuns, si eu si taica-su, insistam, nerabdatori, fiecare dupa propriul interes, sa repete cuvintele magice. „Maaaa-maaaa” in speta. Copilul radea si practic ma batjocorea raspunzandu-mi cu ghiiiiiii sau gheeee! Eu insistam si cand intindea mana sa ma mangaie repetam „Maaaaa-maaaaa”! Copilul privea uimit ca nu inteleg ca nu a venit inca momentul. Radu, de asemenea, intr-o pauza de citit povesti, „scapa” ca din senin cate un „tttta-ttta” apasat. Ce sa mai zic, razboiul stelelor, pistol cu apa pe langa noi.
loading...
Problema este ca astazi, de Mos Nicolae, iubirea mea a hotarat ca a venit momentul. Momentul sa spuna primul cuvant cu inteles de sine statator. Cu durere in inima va anunt ca Alexandru a spus clar si raspicat TA-TA! Asadar, astazi de Mos Nicolae, „am infrant”! Nu mi-am pierdut insa cumpatul. M-am scuturat bine si mi-am spus: A fost o pura intamplare. Statistica spune ca majoritatea copiilor spun primul cuvant TA-TA, pentru ca este mai usor de pronuntat. De asemenea, in timp ce eu petreceam quality time cu baiatul, tatal, pe tura lui, juca murdar. Deci, acest TA-TA rostit total impersonal, a fost doar o urmare a insistentei celui mai sus mentionat, in niciun caz nu arata vreo preferinta. Si cu asta am incheiat! Acum ca mi-am varsat naduful, va spun ca nu exista cadou mai frumos pe care sa ne fi dorit sa-l primim”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro