Adrian Sina, cel mai prolific producator muzical al anului

Adrian Sina, liderul trupei AKCENT, este un barbat implinit, din punct de vedere profesional si familial.
akcent
Adrian, poate fi denumit producatorul muzical al anului, compozitiile sale, reunite sub cupola studioul de productie AKCENT MUSIC, au reusit sa insumeze peste 200 de milioane de vizualizari in anul 2016, fiind fredonate de milioane de fani atat din Romania cat si din afara tarii.

Albumul AKCENT, lansat in 2016 este unul dintre cele mai bine vandute albume romanesti in international, fanii din Pakistan si India, conducand detasat la downlod-uri de piese. Single-ul lansat in urma cu trei saptamani de AKCENT impreuna cu Lora, a strans deja peste 4 milioane de vizualizari pe youtube si ameninta locul intai al clasamentelor radio, publicul din Romania fiind incantat de asocierea muzicala a doua dintre cele mai iubite vedete.

Productiile semnate de Adrian, pentru artistii AKCENT MUSIC: Lidia Buble, MAXIM, SANDRA N., AZA sau Amira, confirmate de public si radiouri ca hit-uri, dovedesc polivalenta muzicala a lui Adrian care poate compune cu usurinta atat piese dance cat si balade de dragoste „Studioul AKCENT MUSIC a lansat anul acesta peste 50 de productii muzicale care au insumat aproximativ 200 de milioane de vizualizari pe youtube.

loading...
E o munca de echipa, in care se pune suflet, lucru pe care publicul il vede si il simte cu fiecare piesa lansata. Ma bucur ca multe dintre piesele lansate sunt cu artisti noi si foarte tineri, care cresc in ochiii publicul, usor si sigur”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro