Am aflat identitatea iubitei secrete a lui Bendeac

Dupa ce v-am prezentat in detaliu intalnirea romantica care a avut loc intre Mihai Bendeac si o tanara misterioasa, va dezvaluim cine este femeia de care actorul era pur si simplu fascinat.
mihai bendeac
Mihai Bendeac a fost dintotdeauna un tip foarte discret in legatura cu viata sa amoroasa, dar de aceasta data nu a tinut cont de nimic, ba chiar si-a dat frau liber sentimentelor. Indiferent ca se aflau intr-un loc public, cei doi nu s-au ferit sa isi arate afectiunea unul fata de celalalt si sa-si exprime sentimentele prin diferite gesturi tandre, la un moment dat chiar…intime.

Tanara cu care actorul s-a afisat dupa o lunga perioada de timp de cand s-a despartit de Roxana Vancea, se numeste Beatrice Nagy, lucreaza la o clinica dentara din Capitala si provine din Cluj Napoca.

Dan Bittman este unul dintre craii muzicii romanesti. Chiar daca a trecut de prima tinerete si are o relatie asumata de 23 de ani, in urma careia au rezultat trei copii, solistul trupei Holograf ramane un mare cuceritor. In decursul anilor, cantaretul a fost vazut in preajma mai multor reprezentante ale sexului frumos.
loading...
Solistul a iesit din nou in evidenta la acest capitol, atunci cand in urma cu un an a fost surprins in compania a doua tinere pe care le-a “repezit” pana la Constanta, unde a sustinut un concert si, din cate se pare, a avut nevoie de companie.

La scurt timp dupa acest episod, paparazzi l-a fotografiat pe cantaret alaturi de una dintre fete, mai exact de Beatrice. Cei doi au iesit impreuna la un restaurant, iar apoi au plecat spre casa cu masina artistului.

La momentul respectiv, Bittman a oferit un raspuns halucinant si a spus ca a vrut sa faca o fapta buna, astfel ca le-a dus pe fete pana la Constanta, acolo unde avea un cocert, la Teatrul de Cultura din localitate. „Am avut un concert si fetele au vrut sa vina si ele. Nu stiu prea multe despre ele, una e manechin, iar cealalta manager la o clinica”, spunea solistul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro