Anamaria Prodan e foarte hotarata

Anamaria Prodan sustine ca se simte bine in pielea ei si este hotarata sa nu renunte la look-ul ei, desi a primit foarte multe critici de-a lungul timpului.
anamaria prodan si reghe
De-a lungul timpului impresara a fost des criticata pentru coafura ei, insa aceste lucruri nu au facut-o sa renunte vreodata la ceea ce-i place cu adevarat.

“Niciodata nu o sa renunt la look-ul meu. Ma iubesc asa cum sunt eu”, a declarat Anamaria Prodan pentru revista Ciao!, lasand clar sa se inteleaga ca nu va renunta prea des la coafura ei celebra.

Traim intr-o lume a imaginii in care femeile fac tot soiul de eforturi pentru a fi frumoase si pentru a corecta anumite imperfectiuni, iar unele dintre ele recurg la operatii estetice, asa cum a facut-o si Ana atunci cand a decis sa isi mareasca bustul. Ulterior din cauza unor complicatii impresara a fost nevoita sa renunte la ele dupa care si-a pus din nou implanturi. ’

loading...
’Operatiile estetice sunt bine cand le faci pentru tine si din respect pentru cei din jur. O vedeta este datoare de exemplu sa arate eprfect. Atata timp cat nu exagerezi este perfect. Eu momentan ma simt perfect. Daca nu ma mai simt bine o sa imi fac orice alta intervente”, a povestit ea.

Anamaria Prodan este casatorita cu Laurentiu Reghecampf si au un impreuna un baietel de 7 ani. Din casatoria cu baschetbalistul, Tibi Dumitrescu, impresara mai are doua fete: Rebecca (17 ani) si Sarah(16 ani).

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro