ANDREEA MARIN iubeste din nou? Vezi detaliul care le-a dat de gandit fanilor

Andreea Marin cu siguranta traverseaza o perioada destul de dificila, poate cea mai complicata din viata sa de pana acum, dupa ce a anuntat ca va divorta de medicul de origine turca.
andreea-marin
In aceasta perioada, din nefericire, Andreea Marin trece din nou prin momente dificile, dupa ce a anuntat ca divorteaza si de cel de-al treilea sot, Tuncay Ozturk. Casnicia lor a durat trei ani de zile, medicul se intelegea de minune cu fiica Andreei Marin din casnicia cu Banica, iar cei doi soti discutau inclusiv despre venirea pe lume a unui copil.

Insa, desi nu este un lucru placut pentru o femeie, Zana pare sa fie fericita si impacata cu alegerea facuta. Mai mult decat atat, o fotografie postata pe contul ei de Instagram, in care le-a aratat fanilor cadourile primite cu ocazia onomasticii, i-a facut pe acestia sa se intrebe daca nu cumva Andreea iubeste din nou, deoarece in imagine apare un buchet de trandafiri rosii, in forma de inima, dar facut de obicei intr-un cuplu.

„Surprizele unei zile de neuitat. Somn lin, vis senin, dragi prieteni. Multumesc pentru gandurile calde, frumoase, din inima!”, a scris Andreea Marin.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro