Anuntul facut in aceasta dimineata despre sotia lui

In aceasta miercuri, celebrul Catalin Morosanu a mers intr-o emisiune TV, acolo unde a povestit mai multe despre copilaria sa, dar si despre planurile pe care le are pentru aceste Sarbatori de Iarna.

Luptatorul a marturisit ca nu prea are nici o legatura cu pregatirile de Craciun, pentru ca de fiecare data are incredere in sotia sa ca se va descurca de minune cu toate.

„Mama visa sa ma fac avocat, tata, padurar. Cand eram eu mic nu era ca acum, mama impodobea de obicei bradul. Nu stateam toti cum vezi acum sa impodobim bradul. Acum sotia il face, ea are gusturi, eu nu“, a spus Catalin Morosanu, in urma cu putin timp. De asemenea, luptatorul a marturisit ce planuri are si pentru noaptea dintre ani. „Nu se bate omul de Revelion, in loc sa ii dau una dupa cap, ii dau un «La multi ani»“, a mai spus Catalin Morosanu.
loading...
Catalin Morosanu si Georgiana sunt casatoriti de patru ani, iar in luna noiembrie din 2012 au facut nunta. In plus, ei erau impreuna de 10 ani, atunci cand au decis sa treaca la pasul urmator si sa mearga in fata altarului. Luptatorul si-a cunoscut marea sa iubire pe internet, iar de atunci sunt de nedespartit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro