Cat castiga Andreea Esca dupa toate taierile din Pro!

De 20 de ani de cand saluta Romania de la pupitrul stirilor, cat castiga Andreea Esca este subiectul celei mai arzatoate curiozitati a natiunii. Multa cerneala a curs pe tema asta si multi comentatori, unul mai inspirat ca altul, au vehiculat sume fabuloase. Cele mai noi zvonuri pe aceasta tema insa suna mai realist.
Andreea Esca
Cu cativa ani in urma, cand salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decat rata de somaj in Romania, oameni bine pozitionati in televiziune vorbeau despre sume numai bune sa-ti taie respiratia la rostire. Pe fluturasul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla in ca in bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat inscrisa suma de… 46.000 de euro. Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus stiristei incasari de aproape jumatate de milion de euro pe an.

Cat de reale au fost sumele astea, greu de spus, dar, cel putin din punctul de vedere al comentatorilor care lega crampee de informatii si lanseaza zvonuri cu privire la acest subiect, situatia s-ar fi schimbat radical.

De atunci, Pro TV-ul a trecut prin nenumarate restructurari si rebugetari si niciun salariu nu mai este ce a fost. Nici al Andreei Esca. Conform celor mai noi discutii lansate pe tema asta pe culoarele televiziunii, venitul lunar al stiristei ar fi scazut la… 5.000 de euro. O suma deloc de neglijat, chiar daca e la ani lumina de cea vehiculata in trecut – 46.000 de euro. Pana la urma, veniturile Andreei nu limiteaza la televiziune, incasarile mari fiind cele din contractele de imagine.

loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro