Ce a raspuns ANDREEA MARIN cand ANDREEA ESCA a intrebat-o ”De ce te casatoresti atat de des?!”

Andreea Marin si-a deschis sufletul in fata…colegei de breasla si totodata buna ei prietena, Andreea Esca. ”Zana” isi explica o parte din esecurile sentimentale pe seama copilariei!
andreea-marin
Totul a inceput pentru Andreea Marin la varsta de 9 ani, atunci cand si-a pierdut mama.

„Nu mi-am trait copilaria asa cum se cuvine. Undeva mai tarziu, mi-au lipsit niste sentimente, undeva a ramas un gol. Asta explica cumva povestile mele de dragoste de la maturitate. Am cautat dragostea pura, neconditionata. Ar fi prea mult sa spun ca am cautat dragostea unei mame. Am crezut ca se poate gasi dragostea. Tata mi-a dat enorm, dar nu se poate. Am cautat ceva ce nu exista, ca femeie. Lucrul asta nu l-am putut gasi intr-un barbat. E imposibil (…) Sunt un om romantic, nu pot trai fara sa iubesc, sa daruiesc. Nu sunt dezamagita cand nu gasesc acele lucruri. Sufar numai pana in momentul in care imi dau seama ca nu mai am pentru ce lupta. Cand am concluzionat ca pana aici a fost, ca viitorul nu poate sa imi aduca ceva mai bun, atunci nu mai exista suferinta pentru mine. In momentul in care am luat o hotarare, accept lucrurile, ca exista o limita, sunt bine. Nu ma mai intorc inapoi, chiar daca nu e usor, nu o sa stau sa plang pe umarul nimanui. Nu sunt facuta pentru compromis, vreau totul sau nimic. Accept o perioada, dau sanse, in ultima perioada, limita tolerantei mele s-a ridicat cum nu credeam. Dar sa stii ca la 40 de ani, sunt unele lucruri pe care nu le accepti, ai trecut prin ele si nu vrei sa faci acesta greseala”, a spus Andreea.
loading...
In timpul interviului, Andreea Esca a intrebat-o de ce se casatoreste atat de des, iar Andreea a explicat: „Nu o sa se mai intample asa des. Nu am vrut sa ma casatoresc a treia oara. El a insistat. Pana la urma, am inteles ca l-as fi ranit pe el, ca nu ar fi putut sa traiasca asa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru ca l-am iubit. Casatoria nu mai e o miza. La 18 ani, era, dar acum nu”.

La fel, nici despre Stefan Banica Jr. si a lor relatie nu a dat prea multe detalii. Andreea Esca a vrut sa stie cum s-au indragostit, iar Andreea Marin a avut un raspuns scurt.

„Nu mai stiu cum ne-am indragostit. Nu as insista, sa nu deranjez. Era un om versurile la cap, era vurnerabila. La 18 m-am maritat, a fost prea repede, a fost un om minunat, dar am evoluat pe directii diferite. Cativa ani nu am avut pe nimeni si apoi l-am cunoscut pe Stefan. Cea mai frumoasa amintire e Violeta. Suntem prietene si e un sprijin extraordinar, e foarte matura. Are mare grija de mine”, a povestit Andreea Marin.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro