Cum o decurge o zi din viata Mirelei Boureanu Vaida dupa ce a nascut a doua oara?

Mirela Boureanu Vaida este de doua ori mamica. Desi adora sa petreaca timp cu fetita si baietelul ei, vedeta a marturisit intr-o postare de pe blogul ei, ca uneori, „meseria” de mamica este extrem de solicitanta, iar in unele momente abia reuseste sa mai faca fata energiei micutilor ei.
mirela boureanu vaida
Aflata in concediu de maternitate, Mirela Boureanu Vaida a ales sa se dedice celor doi copii ai ei, Vladimir si Carla, pe care ii iubeste enorm. Desi si-a luat o pauza de la programul agitat pe care viata de televiziune il implica, Mirela si-a dat seama ca nici viata de casnica nu este una tocmai usoara.

„S-a schimbat totul. O zi din viata mea incepe, asadar, cu Vladimir care ma trezeste la ora 6, si in momentul in care oboseste de cat sta si da din picioruse, se culca el si se trezeste Carla. Cam pe la ora 9 fac schimb de ture. Iese el din schimbul de dimineata si intra ea in schimbul de zi. Cam ca la uzina.Cand unul doarme, celalalt e treaz. Practic, nu am niciun moment de relaxare, sa citesc o carte, sa ma uit la un film, sa-mi beau cafeaua sau sa fac un dus.and pica istovit de atata joaca si dat din manute si picioruse, se trezeste domnisoara Carla.. Nu ma striga pe mine, niciodata!! Prima ei mare iubire e „Icki” (adica Mickey Mouse) si, apoi, „Nini” (Minie Mouse). Cu Icki si cu Nini se trezeste, cu ei adoarme, cu ei mananca.

Doar ca ea mai vrea sa fie luata in brate, sa o duci pe spate, sa o invarti, sa dansezi, sa te joci cu plastilina, sa ii pui filmuletele de pe telefon, pentru ca apoi sa scoata castroanele din sertar si linguritele si sa ceara de mancare. Incepe sa plescaie si acela e semnalul ca trebuie sa incep urgent aranjarea tacamurilor si a veselei. Toate desenate cu Icki si Nini, bineinteles..
loading...
Apoi vine bona! Asa multe am trait pana a venit ea, incat imi vine sa ma culc!! daaaar, ati ghicit! Nu se poate!! Copiii vor in parc. asa ca, hai! O ora ne ia imbracatul, alergatul dupa Carla cu ciorapeii, pulovarasul, apoi chinuitul cu induplecarea lui Vladimir sa intinda manutele sau sa nu mai dea din picioare, ca sa-i putem trage pantalonii si sosetele”, a povestit vedeta pe mirelaviada.ro.

Dificultatile intervin si in materie de jucarii. Micutii adora sa se joace cu orice din casa, mai putin cu jucariile cumparate.
„Adevarul e ca niciun lego pe care i l-am cumparat Carlei, nicio masinuta cantatoare sau vreo Minie vorbareata nu se compara cu juma’ de kilogram de fasole alba, cu bob mare, pe care am dat vreo 4 lei (stiu, copiii mici nu au voie sa se joace cu boabele! dar Carla nu are obiceiul sa duca in gurita fasolea iar eu o supraveghez foarte atent). Cam asa decurge prima parte a zilei, pana in masa de pranz… De restul zilei ma voi ocupa in articolele urmatoare, pentru ca ar iesi romane intregi la cate am de povestit”, a mai spus vedeta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro