Decizie finala in procesul in care PEPE o acuza pe OANA ZAVORANU de furt.

Acuzata de furt de fostul sot, Oana Zavoranu poate rasufla usurata, si asta pentru ca judecatorii au decis inchiderea dosarului, iar sentinta este definitiva.
oana zavoranu
Dosarul in care Pepe o acuza pe Zavoranu de furt a fost clasat de catre procurori anul trecut, insa cantaretul nu s-a lasat si a atacat solutia in instanta.

Pepe o acuza pe Oana ca a plecat de acasa cu 65.000 de euro si ca i-a furat mai multe bunuri, chiar si hartia igienica din baie. Pepe a depus imediat plangere la politie pentru vandalizare si furt, iar Oana a fost chemata de politisti sa dea declaratii.
loading...
Dosarul a fost clasat anul trecut, cantaretul s-a adresat instantei, nemultumit de decizie, iar miercuri judecatorii au dat verdictul. Au respins cererea lui Pepe si au mentinut decizia de clasare a cauzei, astfel ca Oana poate rasufla usurata. Pepe si Oana au divortat in 2011, iar cantaretul spunea ca bruneta a ramas cu o mare parte din bunuri.El a marturisit ca in procesul de divort nu s-a ajuns la un partaj, iar ea a ramas cu cea mai mare parte din bunuri.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro