Despre Delia’s Winter Wonderland

Delia a devenit in ultimii ani cea mai iubita artista din Romania. Cu piese mereu pe primele locuri in topuri, peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube adunate doar in ultimii 2 ani, multe concerte sold out si jurata in X Factor & iUmor, artista a sustinut un show exceptional si totodata exclusivist ieri, 5 decembrie, la Teatrul National Bucuresti: Delia’s Winter Wonderland.

Un spectacol SOLD OUT in doar o luna de la punerea in vanzare a biletelor, Delia’s Winter Wonderland a scris aseara o noua fila in manualele de muzica in istoria Romaniei. Delia a incantat publicul Teatrului National cu un concert care s-a intins pe parcursul a aproape 2 ore, acompaniata de excelenta orchestra condusa de maestrul George Natsis. Atat melodiile din repertoriul international, cat si cele proprii, au fost rescrise special pentru acest concert, tot de catre maestrul George Natsis, rezultatul fiind o armonie exceptionala de voci si instrumente.

Pe scena feerica au urcat pe rand, artisti cu greutate in muzica romaneasca. Artisti de top ca Smiley, Horia Brenciu si Dan Bitman au fost o parte din corola de cadouri auditive, spre extazul publicului care a fost luat prin surprindere. Alaturi de Delia a mai urcat pe scena corul Winter Voices, cu care a interpretat emotionant Hallelujah. Printre invitatii Deliei s-au numarat si Rares Cojoc (de 14 ori campion national la dans sportiv), impreuna cu partenera lui, Ada Matei, dar si gratioasa pereche de balerini formata din Diana Gal si Egoitz Segura (Spania). Spre bucuria publicului, pe scena si-a facut aparitia si Delia mica (denumire data de fani fetitei care o reprezinta pe Delia in copilarie, prin prisma clipului „Cine m-a facut om mare”). Fetita a jucat un rol important in spectacol impreuna cu maleficul Grinch, interpretat de francezul Patrik Cottet Moine, personaj cunocut publicului din Romania dupa participarea la iUmor. La finalul piesei „Cine m-a facut om mare”, Delia a invitat-o pe mama ei pe scena sa recreeze o poza din copilarie, moment care a emotionat intreaga sala. Spectacolul a luat sfarsit abia dupa 2 bisuri cerute de catre public, situatie rar intalnita la un artist roman.
loading...
Baletul de dans COBO, condus de catre Bogdan Boanta si Andra Cocuta Gheorghe a stralucit in costumele spectaculoase facute special pentru acest show de catre Hilke Muslim. Totodata, si costumele Deliei au fost facute special pentru Winter Wonderland tot de catre Hilke Muslim.

Grafica expusa in peste 200 de module de ecran led si facuta dedicat pentru acest show de catre NRG Moldova a avut ca laitmotiv fulgul de nea, concept in jurul caruia s-a si construit intregul show, iar scenografia grandioasa a conturat perfect starea de taram magic al iernii. Si cand spunem magic, ne referim pana si la brazi, caci in Delia’s Winter Wonderland am descoperit bradul uman, dispus pe 3 etaje si format din 6 fete-brad care au dansat in sincron.
La intrarea Teatrului National, norocosii fani s-au delectat cu cele mai fine bauturi si aperitive asigurate de catre Zen Sushi, Chef’s Experience, Opera House si Morpho. Dupa incheierea spectacolului, petrecerea a continuat in Nuba, la after party-ul oficial.

Credit foto: Miluta Flueras

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro