Dupa ce TUNCAY OZTURK a dat cartile pe fata cu privire la relatia cu RENATA GHEORGHE, ANDREEA MARIN l-a pus la zid

Dupa ce Tuncay Ozturk a vorbit despre relatia cu Renata Gheorghe, Andreea Marin nu s-a putut abtine si a rabufnit pe o retea de socializare.
andreea-marin
Barbatul spune ca nu are vreo legatura cu Renata si ca aceasta ar fi venit la un control medical. Tuncay a vorbit si despre ce va face atunci cand va avea o noua iubita.

”Desigur, o sa am si eu o prietena pe viitor si nu am sa-i umilesc onoarea prin a-i ascunde identitatea sau a nu-mi recunoaste relatia. O sa ma tin cu ea de mana si o sa merg mandru pe strada cu capul sus. Dar acum nici ca este cineva in viata mea, nici ca ar fi timpul sa ma gandesc la asa ceva sau sa vorbesc despre asta”, a scris el pe Facebook.

Andreea Marin l-a atacat imediat prin acest mesaj: „Nu esti ceea ce faci pentru bani, esti insa ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui sa rosteasca macar cuvantul «onoare», inainte sa se priveasca cinstit in oglinda. Daca zidurile ar putea vorbi… Cand nu faci nimic pentru ceea ce tu numesti iubire , te definesti si arati cine esti. In rest, mult zgomot si doar atat”.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro