E pe sufletul lui Horia Brenciu!

Diana Munteanu este pe sufletul lui Horia Brenciu iar asta s-a vazut in clar recent cand blonda i-a fost propusa pe post de coprezentatoare la emisiunea de bingo pe care o va prezenta la Antena 1, iar el si-a dat girul cu zambetul pe buze.

Daca nu-i place lui Brenciu nu are ce cauta in echipa, asa pare sa sune una dintre legile nescrise dupa care se ghideaza producatorii din Antena 1. Tocmai de aceea, in momentul in care i s-a propus un coprezentator pentru emisiunea Uniplay Show, care va debuta de Craciun, au avut grija sa fie o oferta de nerefuzat. Numele ei – Diana Munteanu. In mod evident, Horia Brenciu a prins ceva drag de colega lui e post si, spre surpinderea si satisfactia producatorilor formatului, a acceptat-o fara clipeasca. Astfel, blonda devine coprezentatoare show-ului de bingo si primeste astfel un contract ”a la long” cu Antena 1, dupa multele sezoniere care i-au fost oferite pana acum.

Uniplay Show, este un show saptamanal, difuzat in fiecare duminica, care il va avea amfitrion pe nimeni altul decat Horia Brenciu, dublat dupa cate se vede de Diana Munteanu. Ca mai toate emisiunile de bingo, si acesta va fi un spectacol de entertainment complet, interactiv, cu muzica live, invitati, jocuri si premii in bani.
loading...
“Dincolo de vedetele invitate in spectacol, voi beneficia de cea mai nebuna gasca de muzicieni: orchestra mea! 🙂 Am emotii, ca de obicei. Asa mi se intampla de fiecare data cand incep un proiect. La asta se adauga si emotiile din prima seara de Craciun, atunci cand vom debuta pe sticla. Timp de 2 ore vreau zambete, strigate si aplauze! Sper ca nu-i cer prea mult lui Mos Craciun. Doar am fost cuminte. :-)”, a declarat Horia Brenciu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro