Ex-ul Biancai s-a intors in Romania si…! Ce mesaj i-a trimis lui Victor Slav dupa ce blonda a nascut!

Bianca Dragusanu este acum o femeie implinita si fericita in bratele lui Victor Slav, insa, in urma cu mai bine de 15 ani, plangea dupa un alt barbat. Blonda a aparut prima data la televizor pe cand era o anonima, si a mers la ”Din Dragoste” sperand ca-l va readuce pe Mihai in bratele ei.
victor-slav
A plans in direct, iar barbatul a cerut-o in casatorie sub ochii telespectatorilor. Numai ca la scurt timp, cei doi s-au despartit. Mihai Matusoiu s-a intors in tara, este foarte bine si transmite un mesaj, atat lui Victor, cat si Biancai.

Eu sunt foarte bine, m-am intors in tara impreuna cu familia mea, am o afacere de care ma ocup. Ma bucur pentru Bianca ca are parte de tot ce isi doreste, ii doresc tot binele, si pentru Victor ma bucur, sa fie fericiti impreuna cu fetita lor. Eu am familia mea, de care sunt foarte mandru si am lasat trecutul in urma’’, ne-a declarat in exclusivitate Mihai.

Unul dintre cele mai surprinzatoare anunturi din lumea mondena autohtona legat de venirea pe lume a unui copil a fost cu siguranta cel al Biancai Dragusanu. La fel de surprinzatoare a fost, de altfel, si evolutia relatiei cu Victor Slav, fostul „baiat de la Meteo”. Cei doi s-au indragostit, au ajuns chiar in fata altarului, insa, la putin timp dupa nunta, drumurile lor s-au despartit. Totusi, nu au putut sta definitiv departe unul de celalalt, asa ca au redevenit un cuplu, iar recent au devenit parintii unei fetite.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro