Gabriela Cristea, aparitie spectaculoasa la cumparaturi!

Gabriela Cristea a slabit in ultima perioada si se prezinta intr-o forma excelenta in public! Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” de la KanalD este supla, frumoasa si in pas cu noile tendinte ale modei.
gabriela-cristea
In perioada Sarbatorilor, vedete s-au intrecut in cumparaturi! Este si cazul Gabrielei Cristea, care, in putinul timp avut la dispozitie, s-a dus sa ia diverse cadouri pentru cei dragi.

Intr-o astfel de ipostaza a fost surprinsa bruneta si, zilele trecute, de paparazzii WOWbiz.ro! Gabi se afla intr-un mall din zona Baneasa, la o sesiune serioasa de shopping, pentru persoane apropiate sufletului ei.

Imbracata intr-o tinuta all-black, compusa dintr-o fusta din piele, destul de scurta, care ii arata picioarele subtiri si drepte, bluza cu anchior, mulata, dres negru, mat, si o pereche de cizme sic, in acelasi ton, Cristea arata foarte bine. Cum era normal, ea a atras si toate privirile persoanelor din complexul comercial, iar vanzatoarele de la magazinele din incinta au fost extrem de joviale cu prezentatoarea.
loading...
Dupa o ora si jumatate de colindat prin mall, Gabi Cristea s-a decis sa cumpere, in special, bijuterii, si, multumita de alegerile facute, s-a indreptat incet spre masina, unde o astepta sotul ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro