JO, Edward Sanda & Nadir – Mai buni (nu doar de Craciun)

JO, Edward Sanda si Nadir si-au unit fortele in ultima luna din an si lanseaza piesa „Mai buni (nu doar de Craciun)”.

„Asteptam Craciunul cu nerabdare pentru ca aceasta sarbatoare ne gaseste alaturi de familie, inconjurati de multa dragoste si pace. Dar de ce sa se intample asta doar de Craciun, cand putem face o sarbatoare din fiecare zi? ‘Mai buni (nu doar de Craciun)’ este manifestul nostru pentru fapte si ganduri bune, 365 zile din an” – JO.

„Mai buni (nu doar de Craciun)” este un manifest muzical care pune accentul pe firescul lucrurilor si pe una dintre cele mai de pret valori – bunatatea. Piesa compusa de catre Edward Sanda si Sandor Biro, in studiourile Famous Production, are versuri inedite si imbina titlurile unor piese lansate de catre artisti, precum „Pana vara viitoare”, „Cu un picior in rai”, „Vita Bella”, „Visator”.

„Am compus piesa asta alaturi de colegul meu Sandri, cu gandul la caldura din sanul familiei, cea de acasa si cea muzicala, care ne insoteste nu doar de sarbatori, ci pe tot parcursul anului. Alaturi de Jo si Nadir vrem sa va molipsim si pe voi cu ea si voi, la randul vostru, sa o raspanditi mai departe, prin fapte bune, constant, catre toti cei din jur”, declara Edward Sanda.

loading...
„‘Mai buni, nu doar de Craciun’ este mesajul pe care il transmitem prin aceast cadou muzical si prin care va invitam pe toti sa faceti gesturi frumoase fata de semenii vostri, in fiecare zi din anul care vine”, adauga Nadir.

Daca Jo si Nadir ne-au cucerit cu piesele pe care le-au lansat pana in prezent, zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si primele pozitii in topurile muzicale, Edward Sanda pregateste multe surprize pentru 2017, alaturi de baietii din studioul Famous Production.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro