Last Night – Lume De Surzi (single nou)

Sunt tineri, talentati, fac hituri alaturi de echipa Fly Records si spun prin muzica lor exact ce simt, desi nu si-au expus relatiile niciodata. Ei sunt Last Night, Felix si Cristi, si isi ocupa tot timpul cu muzica, pentru ei sau pentru nume importante din show business’ul romanesc.
last-night
Si pentru ca piesele ies asa cum trebuie, atunci cand sunt scrise din suflet si din experiente proprii, Felix recunoaste ca piesa „Lume de Surzi” s-a nascut din starile lui actuale, din cautarile lui si dorintele pe care le are de la o relatie:

„Viteza cu care trece timpul, faptul ca suntem tot timpul ocupati si preocupati, face din povestile noastre de dragoste singura noastra evadare. Eu sunt singur de o perioada buna de timp, pentru ca am un ritm de viata alert, nu am timp pentru o relatie si nici sa o intalnesc pe ea. Nu ma plang, se zice ca lucrurile bune vine pe nepregatite, dar clar imi doresc sa stiu ca e cineva acasa care ma asteapta, sa vorbim despre tot, dar sa stim sa ne si ascultam. Cred ca asta e cel mai important, sa nu uitam sa ascultam” spune Felix.
loading...
„Lume de surzi”, cel mai nou single Last Night produs in studiourile Fly Records, este o piesa despre dragoste, o altfel de piesa de dragoste, in care se regasesc si iubirile pierdute, dar mai ales cele fericite, implinite, relatiile care dureaza indiferent de ce se intampla in jurul lor.

„Lume de surzi” s-a lansat pe canalul oficial de YouTube – Fly Records, care are peste 276 de milioane de vizualizari in toata lumea.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro