Lidia Buble si Diana Buble – Veste am adus (un colind de Dan Teodorescu)

Lidia Buble este cu siguranta artista cea mai apreciata, de la noi, dar si cea mai iubita, mai ales ca are o familie frumoasa si numeroasa. Si, cum bine stim, mai toti fratii ei canta, la o biserica penticostala din orasul natal, insa, astazi, artista a pregatit o surpriza de proportii – colindul „Veste am adus”, alaturi de sora ei, Diana.
lidia buble
„Acest colind il cantam impreuna cu fratii mei, la biserica si colindat, cand eram mici, insa, abia recent, am aflat ca era scris chiar de Dan Teodorescu.

Ideea de a canta cu Diana, a venit dintr-o joaca, in masina, cand incepusem sa fredonam ‘Veste am adus’, iar Razvan ne-a spus ca ar fi perfect daca am si inregistra in studio. Si, uite asa, am reusit sa-mi aduc sora, pentru prima data intr-un studio de inregistrari, dar si sa filmam impreuna. Mi-am propus ca, in fiecare an, sa fac cate un colind cu fiecare dintre fratii mei, asa ca 10 ani de acum incolo o sa tot am de lucru! Sper sa placa tuturor surpriza noastra, a surorilor Buble, iar sarbatorile de iarna sa va gaseasca veseli si increzatori in noul an ce vine.”, a declarat Lidia Buble .

De filmari si montaj s-a ocupat chiar echipa de la Neatza cu Razvan si Dani!

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro