Liviu Varciu a atacat-o rau pe Anamaria Prodan.

Nu a durat mult ca firea vulcanica a sotiei lui Laurentiu Reghecampf a dat in clocot atunci cand s-a lovit de…Liviu Varciu. Totul a avut loc in public, in fata telespectatorilor, iar Anamaria Prodan Reghecampf a devenit rapid tinta glumelor.
liviu varciu
Totul a inceput cand Anamaria Prodan a incercat sa-i dea ordine lui Varciu, , intr-o emsiune TV. Imediat Liviu a ripostat si s-a produs apoi inevitabilul: s-a luat de ”coditele” impresarei.

„M-a trezit o lighioana! Regina cui? Ca a mea… eu nu stiu, nu pot sa o vad ca si regina. (…) Galagioasa rasa de om, manca-ti-as gura, nu am vazut asa ceva. Nu am putut sa stau in galagia aia si-n harmalaia aia, m-am pus la o masa mai retrasa asa… Tot ma muscau un pic de fund (…) Dar cum ai dormit, Prodanco, ai dormit asa, pe scaun, ca nasele, sa nu strici freza? Dormi asa si tot asa sta?”, i-a spus artistul Prodancai.

„S-a trezit si printul desertului! Umflat, suparat… Printule, vezi ca eu sunt Regina, ai pus-o! (…) Nu, dragul meu, dorm cum vreau! Bineinteles! „, i-a dat replica Anamaria Prodan.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro