In sfarsit! Laurette a spus adevarul despre relatia cu Ion Tiriac

Laurette a dezvaluit pentru prima data care este de fapt relatia dintre ea si celebrul milionar Ion Tiriac. Mulatra nu se mai ascunde deloc si a dat cartile pe fata.
laurette
Mulatra a facut lumina si a dezvaluit pentru prima data relatia pe care o are cu Ion Tiriac. „Am intalnit persoane dragi cu care am legat prietenii stranse, m-au sfatuit si din forta si din puterea lor mi-au dat si mie si am putut sa merg mai departe. A fost omul potrivit la momentul potrivit. Am ramas si suntem in relatii foarte bune, este un prieten de nadejde si eu ma simt mandra ca l-am cunoscut, ca mi-a dat voie sa-l cunosc si… este un prieten foarte bun, suntem in relatii foarte bune.”, a marturisit Laurette pentru „Star matinal”.

In platoul emisiunii „Star matinal”, Laurette a tinut sa precizeze ca Ion Tiriac este un om minunat pe care ea se bucura ca l-a cunoscut.

Laurette Atindehou a avut o relatie tumultoasa cu tatal copilului ei, Mihai Stefan. Cei doi au impreuna o fetita, pe Serena. Copila s-a nascut pe 9 decembrie 2011, la ora 09:45. Serena Luce Maria a venit pe lume, in urma unei operatii de cezariana. In ultima perioada, s-a speculat in presa ca ar avea o relatie cu Ion Tiriac. Apoi insa, au iesit la iveala informatii interesante cu privire la o posibila relatie cu un tanar, inchis pentru evaziune fiscala.

loading...

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro