Andreea Banica da din casa. A vorbit despre certurile cu sotul sau

Andreea Banica da din casa. Artista a povestit despre certurile pe care le are cu sotul ei, Lucian Mitrea.

Andreea Banica este casatorita, de multi ani, cu Lucian Mitrea. Cei doi au impreuna doi copii adorabili, o fetita pe nume Sofia si un baietel pe nume Noah Andrei, care a venit pe lume in luna noiembrie a anului trecut.

Desi Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, se inteleg foarte bine, artista a marturisit, intr-o emisiune de la Antena Stars, ca mai exista discutii intre ei, unele chiar aprinse.

„Este o iubire de foarte multi ani la noi, insa eu am simtit din prima, de cand ne-am cunoscut, ca el este omul meu. Nu stiu cum, asa a fost sa fie. Dar nu stiu daca putem fi un exemplu.

loading...
Cedez daca el are dreptate. Noi cand ne certam, ne certam pe Whatsapp si ne place. ca sa nu jignesc, ca sa nu ridic tonul, este o forma de a respecta familia sotului. In familia mea, de exemplu, pe vremuri, mama mea si cu tatal meu se certau foarte mult. Pe mine m-a marcat foarte tare si am spus ca nu vreau sa ajung niciodata sa ma cert cu sotul meu, sa plec de acasa sau sa il jignesc.

Nu tipam unul la celalalt, nu ne jignim. Unul este intr-o camera, celalalt este in cealalta camera, el zice ca vine la mine eu ii zic sa nu vina. El face primul pas. E foarte greu sa ne certam foarte tare de la ceva.

Acum ceva timp ne-am ciondanit, nu mai stiu pe ce subiect, si a plecat de acasa. I-am scris surprinsa ca a plecat de acasa. Mi-a zis ca s-a enervat si s-a dus pana la colt. I-am zis bine si sa vina inapoi acasa.

Nu avem momente in care sa ne certam tare, nu avem momente tensionate. El a fost mereu alaturi de mine in cele mai grele momente. Suntem impreuna de 21-22 de ani”, a declarat Andreea Banica la TV.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro