Ce poate sa spuna Andreea Ibacka despre sotul ei, dupa zece ani de relatie!

Cabral si Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare si tot acolo s-au indragostit nebuneste. Desi nu au filmat prea multe scene impreuna pentru telenovela „Inima de Tigan”, a fost suficient sa se vada de patru-cinci ori si sa schimbe cateva vorbe ca sa-si dea seama ca se plac foarte mult.

Cei doi indragostiti formeaza, de aproape zece ani, unul dintre cele mai savuroase cupluri din showbiz. Amuzanti, acizi si lipsiti de teama de a recunoaste public ca exista certuri si momente grele intr-o casnicie, Cabral si Andreea au cu siguranta sanse sa-si respecte juramantul „pana cand moartea ne va desparti”.

Pe frumoasa blonda am intalnit-o recent la o prezentare de bijuterii si trebuie sa va spunem ca, dupa un deceniu de convietuire cu barbatul ei , inca ii sclipesc ochii cand vorbeste despre acesta si chiar si despre modul in care sunt impartite…sarcinile in casa.

„Avem treburi de fetita si treburi de baiat. La mine pica mancarea, aprovizionarea, curatenia si cainii, si facturile, eu le platesc. Cam multe. El repara, da la zapada, repara masinile sau se ocupa de tot ce inseamna service, revizii, si in ultimul timp e foarte mult plecat si el la filmari, e incuiat in studio toata ziua, asa ca ce pot sa-i cer mai mult de atat. In limita timpului posibil e gospodar, face. Trebuie sa va spun ca sotul meu nu mananca la fel ca mine. El crede ca broccoli nu este mancare si ca salata e facuta sa faca fotosinteza si atat. El este mult mai carnivor decat mine si de multe ori trebuie sa gatesc special pentru el, si pentru mine separat.”, a declarat Andreea Ibacka.

loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro