Dan Badea a cerut-o de sotie pe Madalina in locul in care a fost cu Lora in 2013

Las Vegas-ul pare un loc magic pentru Dan Badea. Artistul de stand-up comedy a cerut-o de sotie pe Madalina Draghia in „orasul pacatelor”, acelasi in care a fost in vacanta in 2013 impreuna cu Lora.

Las Vegas-ul i-a purtat noroc lui Dan Badea, iubita sa Madalina Draghia acceptand imediat cererea lui in casatorie. Ba mai mult, ea a izbucnit in lacrimi in clipa in care a vazut inelul. „Cel mai frumos moment din viata mea! A primit un mare DA”, scria Madalina Draghia pe Facebook dupa ce acceptase sa-i devina sotie lui Dan Badea.

„Orasul pacatelor” nu este, insa, un loc incarcat de emotie numai pentru cuplul Dan Badea-Madalina Draghia. Dan Badea si Lora au petrecut in 2013 momente minunate in Las Vegas.

In 2013, Lora si Dan Badea au mers in vacanta in Caraibe, iar apoi in Statele Unite, acolo unde au vizitat Marele Canion si s-au distrat in Las Vegas. „A fost un fel de luna de miere care s-a transformat intr-o vacanta foarte productiva – Lora a realizat doua sedinte foto, un videoclip si nu cred ca am stat o zi intreaga la plaja”, declara atunci Dan Badea.
loading...
Recent, Dan Badea si viitoarea lui sotie au vizitat impreuna si Marele Canion, in timpul vacantei din SUA, in care cei doi au decis sa isi uneasca destinele. Artistul de stand-up comedy il mai vazuse si in 2013, dar alaturi de sotia sa de atunci, Lora.

Lora este nostalgica dupa vacanta din Caraibe. Recent, cantareata a distribuit pe contul ei de Facebook o poza din timpul acelei vacante, in care a fost alaturi de Dan Badea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro