Dima feat. Amna – Cires de mai (versiune acustica)

„Cires de mai” se apropie de 6 milioane de vizualizari, iar cu aceasta ocazie Dima si Amna au decis sa filmeze o varianta acustica pentru fanii care nu se pot satura de piesa!

Dima, pe numele sau complet Dima Trofim, s-a facut cunoscut prin serialul „Pariu cu viata”, participarea la show-urile „Dansez pentru tine” si „Ferma Vedetelor”, precum si indragita trupa LaLa Band. Cel mai recent insa, tanarul a cucerit prin aparitiile sale la „Te cunosct de undeva”, show care i-a pus in valoare abilitatile sale actoricesti, talentul muzical si de dans.

Dima demonstreaza prin fiecare aparitie ca locul sau este pe scena, iar prin cel mai recent single „Cires de mai” va cuceri iremediabil fanii.

„Cires de mai” ii are ca protagonisti pe Dima si Amna, iar despre colaborarea dintre ei, Dima a declarat ca s-au cunoscut printr-o prietena comuna, inainte de show-ul Te Cunosc De Undeva. „Imi placea vocea ei dinainte, si am simtit ca ar fi exact timbrul si personalitatea cu care mi-ar placea sa lucrez pentru aceasta piesa, respectiv i-am prezentat-o si a fost dragoste la prima auditie!”

loading...
Amna, artista atat de indragita care surprinde prin atitudinea degajata, vocea melodioasa si chipul angelic, s-a alaturat lui Dima, si impreuna lanseaza o piesa care face abstractie de toamna de afara si sprijina mugurii dragostei sa infloreasca in suflete. „Avem o poveste de prietenie foarte frumoasa. Doinita Oancea este cea care ne-a pus in legatura si ne-a dat ideea de a colabora pentru aceasta piesa. Mi-a placut atat de tare refrenul, incat nu am mai stat pe ganduri.”

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro