Fostul sot al Andreei Marin A MARTURISIT tot in urma cu cateva minute

Tuncay Ozturk a fost emotionat profund de scrisoarea de multumire a unei femei pe care a ajutat-o mult. A descoperit boala care o macina, i-a dat tratament si a fost alaturi de ea in timpul uneia dintre cele mai grele incercari.

„Buna ziua, dragii mei prieteni

Astazi o sa impartasesc cu voi un mesaj pe care l-am primit deoarece ar putea sa fie o lectie buna pentru toata lumea.

”Buna ziua. Acum trei ani, v-am trimis un mesaj pe Facebook in legatura cu o problema de sanatate pe care am avut-o si eram foarte speriat, nu stiam pe ce drum sa apuc deoarece nu stiam cu exactitate ce este. Parintii mei au murit de cand eram mic. Tu mi-ai oferit tot sprijinul fara sa ma cunosti macar, fara sa fi fost pacient de-al tau iar tu in perioada aceea nici macar nu erai in Romania. Tu ai fost persoana care mi-a dat puterea sa dau un test pe care il amanam de un an. M-ai invatat ca orice lucru pe care il descopar este foarte important, mai devreme sau mai tarziu. Multumesc pentru sprijin si pentru sfaturi. Acum stiu ce am, este vorba de o boala cronic pentru care o sa trebuiasca sa iau tratament toata viata dar pot sa respir usurat ca nu este ceva periculos. As vrea doar sa iti multumesc pe aceasta cale. Sotul meu a fost si el impresionat pentru ca m-ai ajutat si nu te vom uita niciodata.”

loading...
Frica de a afla ce aveti nu rezolva problema ci doar o agraveaza! Aveti grija de corp!”, a scris Tuncay Ozturk pe contul ei de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro