Horia Brenciu are un baiat de 2 ani si 6 luni

Bomba sfarsitului de an! Horia Brenciu a dezvaluit ca are un baietel de doi ani si sase luni, lucru pe care l-a tinut secret pana acum. Artistul a spus ca micutul este extrem de talentat si iubitor.
horia brenciu
Horia Brenciu a dezvaluit, luni, in a doua zi de Craciun are un baietel in varsta de doi ani si sase luni. Artistul a spus ca micutul, pe nume Toma, este foarte inteligent si are si talent la cantat.

„Toma este baiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe langa celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai sai, Andreea, Maria, Mina si Toma Brenciu reprezinta bucuria suprema.
loading...
sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro