Irina Rimes a compus noua piesa a Antoniei!

Irina Rimes nu este doar o cantareata talentata, ci si compozitoare si producatoare. Anul trecut a colaborat la proiecte muzicale impreuna cu cele mai cunoscute artiste din Romania, iar astazi putem vedea rodul muncii ei.

Astfel, 2017 ne intampina cu prima piesa compusa de artista pentru Antonia, „Dor de tine”. Noul single este o piesa sincera, de dragoste si dor, ce te face sa visezi la cel drag.

„Cand am scris piesa, nu credeam ca o sa ajunga la Antonia, iar ulterior m-am bucurat foarte mult. Antonia este o voce foarte buna, o prezenta foarte placuta si pe deasupra, sunt si fana. Sunt foarte mandra ca acasta piesa a ajuns sa fie cantata de ea.” a declarat Irina Rimes
De asemenea, Irina Rimes a scris versuri si pentru artiste precum INNA („Cum ar fi”) sau Raluka („Cosmos”), piesa ce urmeaza sa fie lansata tot anul acesta.

„Ma bucur ca am colaborat cu Irina Rimes, mi se pare un artist talentat, imi plac mult versurile pe care le compune in general. Mi-a placut Dor de tine inca de prima data cand am ascultat-o si sper sa le placa si fanilor mei.” a spus Antonia .

loading...
Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, „Visele” si cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 si a lansat prima trilogie din industria muzicala, Iubiri Secrete, ce cuprinde piese precum „Iubirea noastra muta”, „Da ce tu” si „Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregateste si un album.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro