Karym feat. Mellina – Anonim (single nou si videoclip)

Karym si Mellina lanseaza primul lor single impreuna, intitulat „Anonim”.

Produsa de catre Madalina Dumitru (Mellina), iar mixul si masterul realizate de catre DOMG, piesa spune povestea a doi indragostiti care au incetat sa mai comunice unul cu celalalt. Cei doi artisti au prezentat in premiera videoclipul piesei „Anonim”, joi, 20 ianuarie, in cadrul unui eveniment privat, intr-o locatie din centrul Bucurestiului, alaturi de artisti, ca JerryCo, Kamara, Adrian Tutu, Mihai Chitu, Dya, Tara, presa si prieteni, dar si invitati speciali, pe concurentii emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Mesajul melodiei este ilustrat printr-un videoclip pe care Karym si Mellina l-au filmat intr-o locatie din Otopeni, in regia lui Anthony Icuagu.

„Sunt foarte incantat de acest proiect, imi doream o colaborare cu Mellina, de foarte mult timp. Ma bucur ca a avut incredere in mine si ii sunt recunoscator pentru acest lucru. Piesa este sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ceea ce ne-am dorit sa transmitem. Vreau sa ii multumesc in primul rand lui Anthony Icuagu pentru clipul fenomenal si intregii echipe, Cat Music, The Squad PR Agency, Coffee 2 Go, Magda Mohamed, Giuliano Sabau, Olga Barcari, Alexandru Stativa, Dan Niculescu”, ne-a declarat Karym.

loading...
„Karym este unul dintre cei mai talentati elevi de la scoala mea de muzica ‘Tralala School’. L-am cunoscut prin intermediul PR- ului meu drag, Eugen Baltaretu (The Squad PR Agency). L-am rugat sa traga ghidul de baiat pentru piesa ‘Anonim’. Piesa i s-a potrivit manusa, asa ca am facut-o impreuna. Am compus piesa gandindu-ma la noi toti care am avut o iubire in care ne cunosteam sufletul unul altuia, dar in final ajungem sa devenim niste straini. Speram sa ajunga la sufletele voastre”, a adaugat Mellina.

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut, „Poza de album”, in colaborare cu Vescan. In plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo si TWO.
Karym este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala, care inca de la debutul sau, s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume in Romania, precum Celia sau Andreea Antonescu. Cei doi artisti au mai colaborat pe partea de productie si pentru single-ul lui Karym, #suntaici.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro