KLYDE – Chemistry (piesa noua)

Klyde, artistul carismatic al carui zambet si voce cuceresc publicul si fanii iremediabil, lanseaza un follow-up pentru piesa „Ama” cu care s-a facut remarcat in Romania si peste hotare.

Artistul a facut furori in aceasta vara pe scena festivalului international „Baltic Song Contest 2016” unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata si laudata de juriu si public deopotriva. Klyde s-a facut remarcat o data cu participarea la show-ul X Factor, acolo unde a lasat impresionat publicul prin prezenta scenica si interpretarea sa.

Klyde este si autor pentru piesele sale, transpunandu-si cu succes trairile pe foaie, creand astfel versuri in care fanii sai se regasesc cu usurinta.

Energia caracteristica tanarului se simte in toate single-urile sale si in proiectele unde este implicat. Piesa de debut „Shot Me Down” a prezentat industriei un tanar inzestrat cu o voce unica si talent promitator. Cu fiecare piesa lansata, Klyde prezinta noi trasaturi de personalitate si talent.

loading...
Vara anului 2016 i-a adus lui Klyde o aventura frumoasa si plina de distractie alaturi de gasca „Say Cheese” din care mai fac parte prietenii sai: Drei si Rengle. Trio „Say Cheese” s-a facut responsabil de cele mai nebune petreceri estivale, piesa lor fiind soundtrack-ul perfect al noptilor petrecute alaturi de prieteni.

Pentru piesa „Chemistry”, Klyde a scris singur versurile, iar de productie s-a ocupat Madalin Sichitiu. Artistul declara ca a simtit ca piesa trebuie sa aiba momentul si forma ei aparte, din aceasta cauza nu s-a grabit sa o arate publicului : „Initial piesa era usor diferita, dar cu putin ajutor si sfaturi de la Madalin, am recompus-o si produs-o asa cum ne-am dorit, fara sa tinem cont de tendintele actuale, dar sunt convins ca acum a ajuns in forma ei cea mai buna.”

„Piesa vorbeste despre chimia dintre doua suflete pereche, fie ei indragostiti sau doar cei mai buni prieteni; chimia care invinge distanta si face ca relatia sa ramana la fel chiar si dupa mult timp. Sper sa se regaseasca cat mai multa lume si sa le transmita piesa o emotie, o stare deosebita.” a adaugat Klyde.

Va invitam sa ascultati piesa si sa va provocam sa gasiti doar persoane cu care aveti chimie si conexiuni puternice si frumoase!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro