La cateva saptamani de cand a fost fotografiata cu noul iubit, CRISTINA SPATAR si-a aratat burtica!

Cristina Spatar nu lasa sarbatorile sa ii afecteze silueta. Vedeta se antreneaza intens si le-a aratat tuturor cum arata abdomenul ei. Reactiile fanilor au inceput sa curga, atat pe Facebook, cat si pe Instagram.
cristina spatar
Cristina Spatar a publicat pe Facebook si Instagram o imagine de la sala, in care isi arata abdomenul.

Sarbatorile nu au afectat de niciun fel modul in care arata Cristina Spatar, fanii sai remarcand acest lucru. „Esti superba”, i-a scris o utilizatoare Cristinei Spatar, in timp ce un utilizator i-a comentat acesteia: „Cristina, iti sta bine si fara sala, esti regina si o mare artista”.

Cristina Spatar are o noua relatie, cu Tibi Varzaru, dupa perioada grea prin care a trecut in urma divortului. Revista Ciao a publicat in exclusivitate, in urma cu mai multe saptamani, sarutul dintre Cristina Spatar si Tibi Varzaru, cel cu care s-a iubit si fiica cea mica a lui Vadim Tudor, Jeni
loading...
Cristina Spatar recunostea la sfarsitul anului trecut ca 2016 a fost cel mai urat an din viata ei. „A fost cel mai urat an din viata mea, anul in care am fost la un pas sa clachez, dar totodata a fost si anul in care mi-am dorit sa ma resetez si sa imi retrasez prioritatile. Am invatat sa fiu mai egoista si sa ma ocup mai mult de copii. Am asteptari maxime de la 2017 din punct de vedere profesional. Tibi m-a ajutat sa trec prin toate incercarile din acest an. Momentan incepem sa construim lucruri impreuna”, declara Cristina Spatar pentru revista Spy.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro