LOREDANA CHIVU si-a pierdut cumpatul, la cateva ore dupa incendiul din Bamboo!

Un incendiu puternic a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la clubul Bamboo din Capitala. Zeci de persoane au ajuns de urgenta la spital. In zona evenimentului au fost montate doua spitale mobile. Focul s-a extins pe o suprafata de 2500-3000 mp.

Printre vedetele care au fost la un pas de moarte se numara si Simona Trasca si Loredana Chivu, fiindca cele doua bune prietene au fost chiar in club in aceasta noapte. Simona a tinut sa-si linisteasca fanii ingrijorati de sanatatea ei, printr-un mesaj postat pe Facebook. Insa, la doar cateva ore de la tragedie, Loredana Chivu si-a pierdut cumpatul si a aruncat cuvinte grele la adresa celor care s-au amuzat pe seama evenimentului.

„Cat de ordinar si bolnav mintal sa fii sa te bucuri de raul altuia sau sa iei la misto un incendiu unde puteau muri sute de oameni? Stati pe internet si comentati si judecati… ca sa nu mai zic ca am vazut cuvinte urate scrise de oameni care acum cateva luni isi lasau basinile la bamboo sau atarnau ei ca barbati pe la mesele altora si azi aplauda incendiul.. asta inseamna sa fii un frustrat infect!! Cand va bucurati de raul altuia ce credeti? S-ar putea sa vi se intoarca voua inzecit corectilor… de bine de rau nu a patit nimeni nimic si asta inseamna ca Dumnezeu are grija de noi! Ma intreb cata grija o sa aiba de voi astia care va doriti si va bucurati de raul altuia…”, a scris Loredana Chivu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro