Loredana & Deepcentral – Unde esti? (single nou si videoclip)

Colaborarea neasteptata dintre Deepcentral si Loredana Groza vine in atentia noastra cu un clip de stare, prin intermediul caruia artistii ne transmit mesajul piesei #UndeEsti?

Piesa „Unde esti?” este produsa in studioul HitCentral de catre Doru Todorut si George Calin, iar versurile sunt compuse de catre baietii de la Deepcentral, alaturi de Loredana Groza. Colaborarea neasteptata care a surprins industria muzicala romaneasca le daruieste ascultatorilor o piesa cu un mesaj sensibil, ce atinge un subiect in jurul caruia s-au scris multe versuri- iubirea.

„Loredana este o personalitate, o artista de tip curcubeu, care are exceptionala capacitate de a te inunda prin piesele ei cu stari de toate felurile. Ascultand-o, te simti extravagant, vagabond, boem, plin de pasiune. Este o mare onoare sa compunem pentru ea, sa fim pe scena alaturi de ea. Piesa „Unde esti?” este acea gura de aer a sufletului si a mintii in care, timp de 3 minute si ceva, uiti de cotidian, visezi, speri, simti, traiesti pentru tine si pentru povestea ta de dragoste. O traiesti intens ca in adolescenta. Am mare incredere in aceasta melodie.” declara Doru Todorut.

Juratul emisiunii-concurs Vocea Romaniei, este una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete de la noi din tara, este o artista care a reusit sa cucereasca publicul lansand hit dupa hit, dar si prin show-rile nonconformiste pe le sustine an de an la Sala Palatului. Diva industriei muzicale romanesti reuseste sa ne inspire si sa ne surprinda de fiecare data cu muzica de calitate pe care o aduce in atentia ascultatorilor.

loading...
” Colaborarea cu Loredana a fost o experienta aparte. Am lucrat mult la aceasta piesa si imi doresc sa ajunga mesajul la cat mai multi dintre voi”. Spune George Calin

La clipul piesei „Unde esti?” au lucrat alaturi de artisti si de echipa MediaPro Music, Spike si Mihai Vasilache. Clipul piesei este inspirat din povestea de dragoste dintre cei doi indragostiti, in care personajele principale sunt Doru Todorut si Loredana Groza. Cei doi ne conduc pentru cateva minute in acele locuri in care multi dintre noi vor sa evadeze in acele momente in care vrem sa ne traim povestea de dragoste.

„Ingerasi, sunt foarte bucuroasa sa impartasesc cu voi videoclipul piesei „Unde esti?”. Sper sa ajunga la inimile voastre!” Declara Loredana Groza

Doru Todorut si George Calin, formeaza una dintre cele mai longevive trupe din Romania. Deepcentral, o trupa ce s-a facut remarcata pe scena muzicii romanesti prin calitatea pieselor lansate, piese precum „Sus pana la cer”, „O stea”, „In love”, „Music makes me free”, „Ochi de copil”, „Dependent”. Dupa succesul inregistrat cu piesa „Gura ta”, colaborarea cu Delia ce a reusit sa stranga peste 26 de milioane de vizualizari pe youtube, baietii de la Deepcentral ne promit un nou succes alaturi de cea mai apreciata cantareata din Romania, Loredana Groza.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro