Monica Gabor nu e prezenta la ziua fiicei sale, dar i-a transmis un mesaj emotionant de peste Ocean

Pe 17 ianuarie, la 9 zile dupa ce mama ei a facut 29 de ani, Irina Columbeanu va implini 10 anisori. Copila, careia tatal, omul de afaceri Irinel Columbeanu, ii organizeaza in fiecare an de ziua ei o petrecere plina de culoare, n-o va avea alaturi pe cea care i-a dat viata si care acum e stabilita in America. Monica i-a trimis insa fiicei sale un cadou si o scrisoare emotionanta.

Au trecut cinci ani de cand Monica Gabor a ales sa locuiasca in America. Dupa un proces dureros, a renuntat la custodia Irinei, pentru a nu-si mai plimba fiica prin tribunale, dar spune ca inca nutreste speranta ca micuta va alege, la un moment dat, sa traiasca langa mama ei.

“Am vrut s-o las sa-si decida singura viitorul”, a marturisit Monica pentru Libertatea, in urma cu ceva vreme. Marti, Irina va implini 10 ani si va petrece, la fel ca la ultimele aniversari, alaturi de tatal sau. Asta pentru ca Monicai ii este imposibil sa ajunga in aceasta perioada in Romania, date fiind proiectele in care este angrenata peste Ocean.

Totusi, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a avut grija ca fiica ei sa afle inca o data cat de mult o iubeste: i-a trimis prin curier cadoul pe care stia ca Irina si-l doreste si o scrisoare-felicitare plina de emotie.

“O fiica, in viata, este un dar de la Dumnezeu. Iti umple inima de rasete, caldura si farmec nemasurat. Cu fiecare zi a vietii tale adaugi cate o trasatura, devii mai frumoasa si imi inseninezi zilele. Ma bucur ca esti fiica mea, esti cel mai frumos dar pe care viata mi l-a oferit. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, sa ai parte de un curcubeu la fiecare furtuna si de o binecuvantare la fiecare pas. Fie ca ziua de azi sa-ti aduca sanatate, lumina, dragoste si implinirea tuturor dorintelor. Te iubesc”, i-a scris Monica fiicei sale.

loading...
Imediat dupa ce si-a facut un rost peste Ocean, Monica i-a cerut insistent fostului ei sot sa-i duca fata in vacanta, insa vreme de cativa ani rugamintile ei au ramas fara ecou. Abia anul trecut, Irina si tatal ei i-au trecut pragul. Se pare ca a fost o intalnire fericita, fiindca omul de afaceri s-a intors acasa cu alte idei decat plecase si cu o noua atitudine fata de fosta nevasta.

Acum, Monica trage nadejde ca, in lumina celor traite si vazute acolo, Irinel ii va permite Irinei s-o viziteze din nou si, de ce nu?, poate chiar sa-i dea voie sa-si faca un viitor in America, daca ea doreste asta.

Monica a-nceput deja sa-i netezeasca fiicei sale calea spre succes. Ea a pus o vorba buna pentru Irina pe unde a putut, la impresari, agentii de talente si in special la iubitul sau milionar, Mr. Pink, tuturor prezentandu- le CV-ul impresionant al copilei, care la 10 ani are deja un portofoliu de picturi, prezentari de moda in tara si studii de actorie.

Odata ce va gasi un job sigur si avantajos pentru Irina, copila si-ar putea face debutul in Statele Unite. Potrivit apropiatilor, nici Irinel nu se impotriveste acestui lucru. Ba chiar ar fi dispus sa-si mute domiciliul, pentru o perioada, peste Ocean, de dragul celei mici.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro