Nadir – Te strig (single nou)

Vocea calda a lui Nadir reuseste sa ne emotioneze din nou. „Te strig”, noul sau single, este o piesa care vorbeste despre iubirea pierduta, regretele si framantarile prin care trecem atunci cand se incheie o relatie.

Nostalgia iubirii pierdute este un sentiment care ne incearca adeseori, atunci cand ne despartim de persoana iubita. Se spune ca atunci cand citim ne amintim ca nu suntem singuri pe lume cu problemele noastre, iar acelasi lucru este valabil si pentru muzica. Exact asa se intampla cand ascultam piesa lui Nadir, ne aminteste ca toata lumea trece, la un moment dat, printr-o despartire, iar interpretarea emotionanta a artistului da glas sentimentelor noastre.

Am simtit ca piesa aceasta mi se potriveste din primul moment in care am ascultat-o. Imi plac mult piesele cu emotie, care transmit un mesaj, iar ‘Te strig’ este exact genul acesta de piesa”, spune Nadir.

O coproductie Cat Music si Famous Production, piesa este compusa de Petrica Lefter, Cristian Eberhard si Ana Maria Caciula si a fost produsa in studioul On Music.

loading...
Nadir s-a lansat in lumea muzicala odata cu participarea sa la X Factor, iar in ultimii ani a evoluat mult, piesele sale fiind difuzate atat la TV cat si la radio si bucurandu-se de colaborari cu artisti consacrati, precum Randi, Loredana Groza sau Alexandra Stan. Piese precum „Prietena ta” ( Randi feat. Nadir & Uddi), „Te iubesc” (Loreadana feat. Nadir) sau „Vita Bella” (Havana feat. Nadir) au cucerit publicul si l-au propulsat pe Nadir in topul celor mai indragiti artisti de la noi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro