Nicoleta Luciu s-a ingrasat, dar nu e deranjata de kilogramele in plus

Vremurile in care Nicoleta Luciu impresiona total gratie aspectului sau fizic au apus. Chiar daca s-a vopsit roscata, in incercarea de a fi din nou seducatoare, fosta asistenta TV se confrunta in continuare cu problemele de ten.

Este o femeie ocupata, intrucat si-a dedicat tot timpul copiilor ei, care au un program extrem de incarcat, insa Nicoleta Luciu a reusit sa-si surprinda total fanii de curand, cand a mizat pe o schimbare de look.

„Schimbarea am inceput-o toamna trecuta, sunt in cautare, pentru ca-mi doresc sa vad daca-mi sta bine cu alte culori in afara de brunet. Multi imi zic sa ma fac inapoi bruneta. Toata lumea a fost obisnuita cu mine asa, dar am zis sa ma mai indulcesc un pic. „, a spus ea in direct, la TEO Show.

Intrebata daca este deranjata de kilogramele in plus, aceasta a dezvaluit ca este in limite normale: „Atat de putin conteaza. Chiar daca am putina carnita pe mine, nu conteaza. Chiar am vazut pe Facebook recent: Ce conteaza daca suntem un pic plinute, o sa fim atatia ani doar oase…Eu cand pun, pun per total. Merg in fiecare zi la patinoar, asa ca cine ma place, ma place asa cum sunt. Sunt foarte agitata, pentru ca am incarcat programul copiilor si am inceput o gramada de optionale, precum hochei, patinaj, desen. Au luat premii, fac hochei de performanta, pe mine ma socheaza cat de mult se transforma de la o luna de la alta. Pe Kim am dat-o la dans sportiv, pentru ca umbla ca un baietel. Se joaca cu jucariile lor. „, a mai povestit Nicoleta Luciu, care a dezvaluit ca pentru a scapa de problemele pe care le are cu tenul a optat pentru un tratament cu diamant.

loading...
„Mai tanara de atat nu se poate, poate sa am tenul mai radiant, mai luminos. Acasa folosesc foarte multe masti naturale.”, a mai spus ea dupa peelingul cu diamant menit sa-i reimprospateze tenul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro