Romanii de la Fly Project rup gura targului

Fac ravagii prin cluburile din Europa si America Latina, turneul international #MostWanted – Fly Project din 2016 i-a purtat in cele mai exclusiviste locuri de pe glob, muzica lor fiind ascultata peste tot in lume.

Tudor si Dan, de la Fly Project, caci despre ei este vorba, sunt in vacanta in tarile calde, alegand fiecare cate un loc exotic si cat mai indepartat, pentru liniste si relaxare.

„Toata industria e plecata in vacanta in ianuarie, visam tot anul la perioada asta :)) Ne-am bucurat foarte mult cand mai multi prieteni ne-au trimis filmulete cu muzica noastra prin toate resorturile sau alte locuri din Asia, cel mai recent fiind unul de la Delfinariul din Thailanda.. pe asta chiar n-am mai vazut-o, focile danseaza pe Mandala, si ce crezi… sunt fix pe ritm” rade Tudor.

Tudor si Dan raman in vacanta pana la finalul lunii ianuarie, dar sa nu va imaginati ca stau doar cu burta la soare. Pregatesc un nou concept de turneu si vor lansa cat de curand posibil un nou single, o piesa explosiva si cu un sound diferit, ce va cuceri cu siguranta cluburile.

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro