S-a suparat tare rau la Zara! Primele imagini cu Anamaria Prodan dupa ce a ”fugit” din spital

Anamaria Prodan s-a intors sambata din Turcia, unde a semnat mai multe contracte pentru jucatori, iar in timpul zborului i s-a facut rau in avion. O stewardesa i-a oferit o pastila, dar impresara se simtea din ce in ce mai rau, asa ca pe Otopeni a fost chemata o ambulanta.

Impresara a fost transportata de urgenta la spital si a fost supusa unui set de analize care urmau sa stabileasca diagnosticul. Dar Prodanca nu a rezistat mai mult de o noapte in spital si a plecat pe propria semnatura, in ciuda opozitiei medicului sub supravegherea caruia se afla.

Situatia era destul de serioasa in cazul impresarei pentru ca acuza dureri puternice de cap, iar medicii se temeau sa nu fie vorba de un atac cerebral, pentru ca in vara, Anamaria Prodan fusese diagnosticata cu un anevrism cerebral. Se pare insa ca situatia nu a fost atat de rea, intrucat dupa analize, medicii au aflat ca sotia lui Reghe se confrunta cu o migrena extrem de puternica.

Paparazzi va arata primele imagini cu sotia lui Reghecampf, dupa ce a plecat pe neasteptate din spital. Vedeta a fost filmata plimbandu-se singura, intr-un mall din Capitala, in timpul unei sesiuni de shopping, care a capatat o insemnatate aparte, trecand, incetul cu incetul, de la necesitate la pasiune si chiar terapie, fiind o modalitate excelenta de relaxare.
loading...
Nu stim cat de mult s-a relaxat impresara, deoarece avand foarte multe obligatii profesionale, era tot timpul cu telefonul la ureche si parea tare suparata la Zara, dar macar a reusit sa-si achizitioneze cateva lucrusoare.

Ionel Ganea a atacat-o dur pe Anamaria Prodan, pe care a acuzat-o ca a distrus multe cluburi. Fostul atacant s-a ferit insa sa propunte numele impresarei si a spus ca are o relatie mai speciala cu Dan Alexa.

„Impresarul (n.r. – Anamaria Prodan) a dus jucatori la Chiajna si i-a dat un bonus si presedintelui de acolo. Acum si-a adus si antrenor (n.r. Dan Alexa) Are o relatie mai intima cu el, mai deosebita. Se intalnesc in timpul liber, la chef. Se viziteaza”, spunea Ionel Ganea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro