Se da batalia intre Delia si Andra! Gestul facut de Delia care i-a pus pe ganduri pe fani

Andra si Delia sunt doua dintre cele mai apreciate si de succes cantarete din industria muzicala autohtona. Cele doua artiste sunt printre cele mai solicitate din industrie si, desi niciodata nu au parut rivale, intre cele doua exista o competitie.

Potrivit Click, Delia incearca sa tina pasul cu Andra la capitolul concerte, astfel incat, echipa din spatele artistei a facut o modificare de ultim moment al show-ului de la Sala Palatului.

Desi „Psihedelia” era programat, initial, doar pentru data de 5 martie la Sala Palatului, echipa care se ocupa de organizarea evenimentului a suplimentat evenimentul cu inca o zi de spectacol, dupa ce Andra a anuntat ca va avea in luna februarie nu unul, ci trei show-uri, in aceeasi locatie. Astfel, pe 23,24 si 25 februarie, sotia lui Catalin Maruta va fi pe scena de la Sala Palatului cu show-ul „Iubirea schimba tot”.
loading...
Competitia intre cele doua nu se da doar la nivel de spectacole. Ambele artiste se pot lauda cu hituri care au stat mult timp in topul posturilor de radio, dar si cu pozitia de jurat in cadrul show-urilor de talent.
In anul 2016, Delia a ocupat pozitii fruntase cu piesele „Ce are ea”, „Cine m-a facut om mare” sau „1234 (Unde dragoste nu e). Nici Andra nu s-a lasat mai prejos; artista a dat lovitura cu piesele „Iubirea schimba tot”, „Without you”, in colaboare cu David Bisbas, dar si „Floare de nu ma uita”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro