Veste neasteptata la inceput de an! ANDREEA MARIN si STEFAN BANICA JR. din nou impreuna!

Andreea Marin si Stefan Banica Jr vor fi din nou impreuna, insa de aceasta data in fata judecatorilor de la Sectorul 3. Cei doi au fost chemati impreuna intr-o actiune deschisa de Inspectoratul de Stat pentru Constructii pentru o datorie pe care cei doi n-au achitat-o.
andreea-marin
Ar fi vorba despre o diferenta de taxe pentru autorizarea unei constructii pe care Andreea si fostul ei sot, Stefan, au ridicat-o pe vremea cand erau impreuna. Anul trecut, Inspectoratul de Stat pentru Constructii a deschis mai multe procese debitorilor, dupa ce s-a descoperit ca sunt foarte multe cazuri de acest gen. Pe lista celor dati in judecata se afla si cele doua vedete.

Ceea ce este interesant, este faptul ca Andreea este chemata in instanta pe numele celui de-al doilea sot: Banica Andreea Violeta, explicatia este ca in actele vechi ea apare cu numele lui Banica. Primul termen al procesului va avea loc pe 26 ianuarie.
loading...
„Zana” a fost si ea una dintre femeile din viata lui Stefan Banica Jr. Andreea Marin s-a casatorit cu el in anul 2006, iar mariajul a durat sapte ani, pana in 2013. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Ana Violeta. Dupa divortul de zana, Stefan Banica Jr. a vrut o femeie mai tanara si s-a cuplat cu cantareata Lavinia Parva.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro