Vica Blochina si Victor Piturca au ingropat securea razboiului de dragul copilului

Vica Blochina si Victor Piturca au decis sa ingroape securea de dragul baietelului pe care il au impreuna, Edan. Blonda a dezvaluit ca cel mic s-a bucurat pentru prima data de compania tatalui in noaptea de Revelion.

Vica Blochina si Victor Piturca s-au razboit in ultimii ani, insa se pare ca baietelul pe care-l au impreuna i-a facut sa reconsidere relatia dintre ei si au decis sa incheie un armistitiu.

Blonda a spus ca vorbeste cu selectionerul Nationalei prin intermediari, insa a tinut sa sublinieze faptul ca fiul lor e fericit, mai ales ca a avut bucuria de a-si petrece Revelionul alaturi de acesta – pentru prima data in viata lui.
loading...
”Lucrurile s-au calmat de mult, atata timp cat Edan este fericit si se intelege bine cu tatal si cu familia lui, eu sunt fericita. N-am nevoie de mai mult. Noi vorbim intotdeauna prin intermediari. Copilul de sarbatori, a fost primul Craciun si primul Revelion cand a petrecut cu tatal lui pentru ca mereu tatal lui a fost plecat din tara”, a declarat Vica Blochina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro