Adda si-a invins frica de serpi

Adda a filmat videoclipul pentru ultimul ei single si astfel a trebuit sa isi invinga una dintre cele mai mare frici: teama de serpi. Printre surprizele de pe platoul de filmare, s-a aflat si un piton, acesta avand o mare legatura simbolica cu noua ei piesa, #SeVedePeFataEi.

In #SeVedePeFataEi, artista abordeaza o tema sensibila, insa extrem de des intalnita in societatea de astazi: casatoria din interes. Pentru ca sarpele este simbolul vicleniei si al inselaciunii, acesta a fost integrat in scenariul clipului, reusind sa intregeasca cu succes povestea creionata de Adda.

„Pitonul Gogu a fost la inaltime. Eu cu serpii nu ma inteleg deloc, aceasta este cea mai mare fobie a mea. Initial nu am vrut sa stau in platou cat timp s-a filmat cu pitonul, insa am prins putin curaj si am zis ca vreau macar sa-l vad. Catalin, sotul meu, m-a incurajat sa il ating si sa il iau in brate. Am rezistat cam……10 secunde cu el in maini”, a declarat Adda.

Artista si compozitoare, de origine din Targu Mures, Adda a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare”, urcata pe Youtube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, Adda a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria ei casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele.

loading...
Pentru Adda, anul 2016 a fost un an plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional, a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical „Starile Addei”, „Du-te”, „Sa imi vindeci inima”, „Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia „Cu barca pe apa”, colaborarea pentru „Matematica iubirii” sau „Oglinda, oglinjoara”. Pentru 2017 artista ne pregateste piese noi, nascute din suflet, oferind un exemplu bun prin mesajele motivationale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro