ADELA POPESCU s-a suparat foc pe RADU VALCAN si a vrut sa…

Adela Popescu a pus la cale totul si i-a ”copt-o” chiar de ziua lui. Actrita le-a dezvaluit prietenilor virtuali cu si-a jucat sotul pe degete si cum a planuit totul in detaliu, fara ca el sa banuiasca macar.

Adela Popescu experimenteaza meseria de mamica la maxim. Vedeta intampina diverse probleme cu mictul sau, Alexandru, care nu o lasa sa se odihneasca absolut deloc. Chiar daca ii face noptile albe, Alexandru este foarte iubit de ambii parinti, dar si de cei apropiati. In ultima perioada a ramas si fara sprijinul sotului ei, fiindca Radu a fost plecat tocmai in Thailanda, acolo unde a filmat pentru o emisiune.

Insa, la intoarcere l-a asteptat cu o petrecere surpriza, cu ocazia aniversarii celo 40 de ani impliniti, dar s-a suparat foc pe Radu Valcan dupa ce, in urma unui test la care au fost supusi cei doi in emisiunea prezentata de Teo Trandafir, prezentatorul nu si-a recunoscut iubita. Atat Adela, cat si Radu, au fost pusi sa-si recunoasca partenerul in timp ce erau legati la ochi. Actrita si-a dat seama imediat cine este sotul ei dupa ce i-a simtit palmele, insa prezentatorul TV nu a ghicit care dintre fete este Adela, dupa ce a pipait parul acestora. „Gata, la revedere! Eu am plecat! Asta nu mi-a placut deloc”, a spus Adela Popescu, in gluma, prefacandu-se ca paraseste nervoasa platoul de televiziune.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro