Anda Adam vrea sa isi opereze nasul si sa isi subtieze gambele

Cantareata a inceput anul cu noi obiective. Pentru ca isi doreste sa arate foarte bine si este mereu atenta la imaginea ei, Anda Adam vrea sa isi opereze nasul si sa isi subtieze gambele.

Dintotdeauna Anda a lucrat intens la sala de port si a avut un corp bine lucrat, insa in urma cu un an si jumatate, cantareata a devenit mamica pentru prima oara, iar incetul cu incetul pe timpul sarcinii a luat in greutate, iar corpul ei bine lucrat nu mai arata ca inainte, potrivit revistei Ciao!.

Imediat dupa ce a nascut si a putut face sport din nou, Anda a dat fuga la sala si a tras din greu pentru a reveni la formele de altadata, a trecut si pe la saloanele de masaj anticelulitic pentru a se tonifia, dar nu mai are silueta de dinainte de sarcina.

Cantareata a mai recurs la o interventie chirurgicala, in urma cu mai multi ani, atunci cand a decis sa isi mareasca bustul, dar totodata si-a augumentat si buzele. Anda Adam s-a casatorit in 2015 cu Sorin Neacsu care are o pasiune in comun cu ea: sportul.

loading...
Tot in anul 2015, viata ei s-a schimbat complet si asta pentru ca a aparut in viata ei, micuta Evelin, cea pe care o iubeste nespus si face tot posibilul sa petreaca cat mai mult timp in compania ei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro