ANDREEA BALAN nu l-a invitat pe tatal ei la nunta!

Recent s-a aflat ca Andreea Balan a decis sa faca pasul cel mare, iar in martie va merge alaturi de George Burcea in fata altarului pentru a spune un „Da!“ hotarat.

Insa, chit ca toata lumea s-ar fi putut astepta ca tatal sau sa fie cel care o conduce la altar, la brat, vedeta a stabilit ca lucrurile nu vor sta asa.

Asta deoarece nunta va avea loc in America, pe o plaja din California, iar Andreea Balan a motivat decizia de a nu-si invita parintii sau rudele pentru ca nu vor avea viza pentru Statele Unite. In plus, nici Ella fetita micutei nu va participa la ceremonie, pentru ca artista si George Burcea au hotarat sa o lase acasa.

Mai mult decat atat, in clipa in care a aflat ca nu ii va fi alaturi Andreei in momentul nuntii sale, Sandel Balan a marturisit ca este profund intristat.

loading...
„Pe mine nu m-au invitat, nu stiu nimic. Dar imi pare nespus de rau ca nu o voi conduce pe fiica mea, la altar. Este singurul meu copil. Ii doresc numai bine, o s-o iubesc mereu, desi ne-am mai certat. Ma bucur ca se casatoreste cu George, este un barbat cu suflet bun. Ea zice ca nu ma cheama pentru ca nu am viza de America, dar as putea face rost pana in martie, daca ma va chema“, a declarat tatal vedetei, potrivit click.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro