Andreea Mantea recunoaste: ”Din geanta mea, nu lipsesc niciodata…”

De fiecare data atunci cand apare la televizor sau isi face aparitia la evenimentele mondene, Andreea Mantea este mereu aranjata si arata foarte bine, insa in viata de zi cu zi lucrurile stau altfel.

”De la inceputul anului, pentru ca am inceput sa merg la sala de fitness, nu ma mai aranjez deloc inainte sa ies din casa pentru ca, oriunde as avea treaba, merg mai intai pe la sala. Poate doar asa la „vreun semafor”, cand sunt in trafic cu masina, dupa ce plec de la sala, imi mai aplic ruj, de exemplu. In schimb, daca este vorba de o iesire stabilita de dinainte, stau in jur de 40 de minute in fata oglinzii”, a declarat vedeta Kanal D pentru revista Ciao!.

In general, femeilor nu le lipsesc din geanta machiajele, Andreea insa nu pleaca din casa fara sa aiba in poseta analgezice.

”Eu nu suport durerea de niciun fel si de aceea le am intotdeauna la mine. Nu sport nici sa aud pe langa mine ca cineva se plange de vreo durere”, a mai spus Andreea Mantea.

Cu toate ca este implicata in mai multe proiecte profesioale, Andreea nu se plange deloc si reuseste sa imbine armonios partea profesionala si cea personala, mai ales ca acasa o asteapta fiul ei, David, pe care il iubeste foarte mult.

loading...
“Toata lumea spune ca este un copil foarte cuminte, numai eu spun ca nu este, pentru ca alaturi de mine se alinta foarte tare. Are momente cand este linistit si cuminte, dar si momente cand nu asculta. Este un copil energic si asta inseamna ca este un copil sanatos!”, a mai spus ea.

Andreea Mantea prezinta emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D, alaturi de Madalin Ionescu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro