ANDREEA MANTEA si COVE, din nou impreuna! Uite fotografia care a incantat fanii

Andreea Mantea a prezentat alaturi de Cove, emisiuni care a fost pe placul romanilor si le urmareau de fiecare data cu mult drag. Cei doi au facut o treaba foarte buna impreuna, oamenii ii indragesc si apreciaza ceea ce au realizat atat impreuna, cat si separat.

Fanii acestora au avut parte de o surpriza placuta, atunci cand s-au intalnit la un eveniment monden, iar Andreea a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu ei doi. ,,Revedere draga‘’, a specificat vedeta la descrierea fotografiei.

Imaginea a starnit amintiri frumoase prietenilor virtuali si le-au lasat foarte multe mesaje. ,,Ce echipa buna faceati/ Impreuna faceti o echipa perfecta’’, sunt doar cateva dintre comentariile primite.

Andreea Mantea este o mamica dedicata fiului ei, alaturi de care petrece tot timpul liber. Bruneta a marturisit ca micutul David este un ”strumf terorist”. Bruneta a dat uitarii vremurile in care distractia era prioritatea ei si, acum, se dedica total fiului ei, David. Bruneta isi petrece alaturi de baietel tot timpul liber si pare mai fericita ca niciodata.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro