ANDREEA TONCIU, surprinsa de sotul ei de Ziua Indragostitilor! Ce cadou a primit bruneta

Andreea Tonciu are o familie fericita, alaturi de fetita ei si de barbatul pe care il iubeste. Langa actualul sot, bruneta se simte iubita, rasfatata, linistita si, in primul rand, in siguranta. Cei doi au devenit pentru prima oara parinti si tot timpul este dedicate micutei lor.

De Ziua Indragostitilor, Daniel Niculescu, sotul Andreei, a surprins-o cu un cadou, iar bruneta a impartasit imediat fanilor. ,,Multumesc pentru surpriza, sotul meu!’’, a scris Andreea la fotografie, la care Daniel i-a raspuns:,, Te iubesc , sotia mea frumoasa!‘’.

Mii de persoane i-au apreciat fotografia si i-au scris numai mesaje frumoase.

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu s-au cununat religios duminica, 4 septembrie, la biserica Sfanta Fecioara Maria, acolo unde a avut loc si botezul fetitei lor. Nasii de cununie sunt Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Biserica unde s-a desfasurat cununia religioasa a fost aranjata in cel mai mic detaliu, asa cum Andreea si-a dorit. La intrarea in lacasul de cult aranjamentele florale si covorul rosu au fost pregatite inca de la primele ore ale diminetii.

loading...
Andreea Tonciu a optat pentru cel mai important eveniment, pentru o rochide de mireasa tip printesa, care a costat 7.000 de euro. Sotul ei a purtat un costum negru, Dolce & Gabbana. Coafura si make-up profesionist, pregatiri cosmetice temeinice, solar si o tinuta de lux.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro